Podívejte se, jak se John Travolta rozvlnil při natáčení reklamy!
zdroj: Profimedia

Podívejte se, jak se John Travolta rozvlnil při natáčení reklamy!

27. 7. 2013 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

John Travolta se stal tváří brazilského alkoholu Cachaça a natáčení reklamy si parádně užíval.

Reklama se natáčela v Brazíli a čas strávený při práci si herec náležitě užíval. Během natáčení reklamního spotu na brazilský typický nápoj Cachaça Ypióca si herec zahrál fotbal na pláži s místními náruživými hráči kopané, což mu vůbec nedělalo problém. Johnův otec byl poloprofesionální hráč fotbalu, takže potřebné předpoklady má herec v genech.

Svoje tělo pak tenhle devětapadesátiletý fešák rozvlnil v rytmu brazilské hudby a místními domorodci se nenechal zahanbit. Jednoznačně mu přišly vhod tančení zkušenosti, která získal při natáčení legendárních filmů jako byla Horečka sobotní noci nebo Pomáda.

Nedávno se John Travolta objevil v Karlových Varech při posledním Filmovém Festivalu. Dlouho se ale nezdržel a z Varů se přesunul do Prahy, takže si ho jeho fanoušci, kteří festival navštívili hlavně kvůli němu, moc neužili.

V roce 2014 bychom se v kinech měli dočkat životopisného snímku Gotti: In the Shadow of My Father z mafiánského prostředí, který je natočen podle skutečné události. Snímek bude mít hvězdné obsazení, vedle Travolty se v hlavní roli objeví Anthony Hopkins, Al Pacino nebo hercova manželka Kelly Preston s dcerou. 

 

Zatím bez komentáře, buďte první!