Plánovali svatbu a nyní přišel rozchod: Václav Noid Bárta a Eliška Bučková
zdroj: tisková zpráva

Plánovali svatbu a nyní přišel rozchod: Václav Noid Bárta a Eliška Bučková

9. 2. 2013 – 13:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Není to tak dlouho, co pár oznámil zasnoubení. Nyní přišel nečekaný zvrat a zpěvák oznámil rozchod. Prý v tom nikdo další není.

Dvaatřicetiletý zpěvák a lídr kapely Dolores Clan Bárta médiím potvrdil spekulace o rozpadu jeho vztahu s o devět let mladší modelkou a českou miss z roku 2008 Eliškou Bučkovou. Zpěvák už jednou ženatý byl a to s českou slavicí Lucií Bílou, ale manželství jim nevydrželo příliš dlouho. S Bučkovou se rozhodl vstoupit do manželství, ale nic nechtěl uspěchat, což nedávno i potvrdil. Zasnoubením oba chtěli svůj vztah jen posunout dál a oba již plánovali svatební přípravy. "Měli jsme odlišný názor na životní priority. Nikdo třetí v tom není. Jsme v kontaktu a máme se pořád rádi. Jen nemůžeme spolu být," vysvětlil zpěvák serveru iDnes.cz.

Eliška Bučková zdroj: tisková zpráva

Svatba prý měla proběhnout během léta, kdy bude teplo, protože nyní byli oba dva příliš zaměstnaní a proto termín museli posunout. Na konci roku oslavili dvouleté výročí vztahu a zásnuby byli jen vyvrcholením jejich lásky. Na začátku února přitom ještě Bárta do médií řekl, že si nemůže život s Eliškou vynachválit a jak ji miluje. Co se mohlo během dvou týdnů stát je otázka, ale nechtějí připustit, že by v tom byl někdo další.

Zatím bez komentáře, buďte první!