Pete Doherty přiznal, že měl románek s Amy Winehouse
Amy Winehouse a Pete Doherty | zdroj: Profimedia

Pete Doherty přiznal, že měl románek s Amy Winehouse

25. 11. 2012 – 16:06 | Magazín | Jitka Pavlíková | Diskuze:

Britský muzikant Pete Doherty, který se do bulvárních médií dostává zejména díky svému bouřlivému vztahu s modelkou Kate Moss a drogovým eskapádám, se znovu postaral o pořádný rozruch. Prohlásil totiž, že Amy Winehouse, která byla v červenci loňského roku mrtvá ve svém domě, byla jeho milenka. Doherty rovněž přiznal, že zpěvačku stále miluje.

"Není to snadné přiznat, ale je to pravda. Amy a já jsme spolu chodili. Miloval jsem ji tenkrát a miluju ji stále, ačkoli ke konci na mě byla docela zlá a krutá," řekl zpěvák médiím. Uvedl rovněž, že jak se blížil zpěvaččin konec, všímal si na ní varovných signálů. "Byla hrozně drobná, nikdy jsem ji neviděl jíst pevnou stravu, jen mléčné koktejly."

Na počest Amy se Pete Doherty rozhodl složit písničku o jejich společných chvílích, kterou má doprovodit videoklip obsahující jejich domácí videa. "Nikdy jsem nesložil písničku, jako je tahle, je hodně pomalá a melodická. Mám taky spoustu krásných videí, na kterých jsme spolu, ale zatím jsem se na ně nebyl schopen podívat," řekl zpěvák.

Nejslavnější Dohertyho partnerkou je topmodelka Kate Moss, jež po jeho boku stála v letech 2005 - 2007 a jejich vztah byl zejména díky vzájemnému holdování drogám dost divoký. Nyní vdaná maminka malé dcery však před pár týdny Dohertymu zavolala, aby se ujistila, že se má dobře a že je čistý. "Najednou mi zavolala, bylo to velké překvapení, protože od konce jsme spolu nepromluvili ani slovo. A věřte mi, skončilo to hnusně," uvedl zpěvák. "Teď ale byla přátelská, ptala se, proč jsem dlouho nic nenahrál a jestli už jsem se vykašlal na drogy. Řekla, že je šťastně vdaná a drogy už jsou za ní. Ten hovor pro mě byl velkou úlevou, měl jsem totiž pocit, že mezi námi leží nevyřešené věci," dodal zpěvák.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku