Pavel Vohnout: Proč ho vyhodili z Maxim Turbulenc?
zdroj: Profimedia

Pavel Vohnout: Proč ho vyhodili z Maxim Turbulenc?

4. 6. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Populární hudební skupina nečekaně obměnila svou sestavu. Co se stalo?

Server Super.cz včera informoval o tom, že Pavel Vohnout, známý pod přezdívkou Kyklop, už není členem Maxim Turbulenc. Důvodem vyhazovu byla skutečnost, že dvaapadesátiletý zpěvák má i jiné aktivity, které podle názorů jeho spoluhráčů kolidovaly s kapelou.

"Nelibě nesli, že s kapelou Blue Rocket, která mě doprovází, jedeme turné s Kabáty, vadila jim i má vlastní dětská deska. Jsou tam tři věci, které jsme zpívali v Maxim Turbulenc, což možná byla chyba, jenže to nebyly naše písničky, taky jsme je přezpívali, navíc na albu je řada úplně nových songů," řekl Vohnout.

Poslední kapkou do příslovečného poháru trpělivosti se stal sólový projekt "Kyklop dětem", který se minulý měsíc objevil v nabídce jisté agentury.

"Dan Vali a Petr Ajfel Novák berou na vědomí, že se jejich kolega Kyklop rozhodl v budoucnu pokračovat v sólové dráze (ať už rockera či zpěváka pro děti). Přesto, že jim toto rozhodnutí předem neoznámil a svou sólovou kariéru připravoval tajně za jejich zády a postupně své aktivity zveřejňoval, nechtějí mu v ní bránit. Rozhodli se naopak popřát Kyklopovi ve splnění jeho snu sólového zpěváka hodně štěstí a úspěchů," uvedli zbylí dva "Maxíci" v obsáhlé tiskové zprávě.

Pavel si ale stojí za tím, že Maxim Turbulenc vždy upřednostňoval a jméno skupiny nijak nepoškodil. A je odhodlán celou věc řešit přes své právníky.

"Problém je třeba v tom, že chtějí pokračovat s jiným členem, ale v základech je devadesát pět procent mého zpěvu. Jestli s tím budou vystupovat, bude to podvod na lidi, a já proti tomu zakročím. Jestli někdo bude otvírat hubu na můj zpěv, dám to k soudu," konstatoval.

Zatím bez komentáře, buďte první!