Pattinson odvolal svou účast na filmovém festivalu v Benátkách. Kvůli Kristen Stewart!
zdroj: Profimedia

Pattinson odvolal svou účast na filmovém festivalu v Benátkách. Kvůli Kristen Stewart!

9. 9. 2015 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Devětadvacetiletý britský herec měl v Benátkách podpořit svůj nový film, ale doslova na poslední chvíli z toho vycouval. Údajně nechtěl riskovat setkání se svou expřítelkyní.

Pattinson a Stewart se rozešli už před pěknou řádkou měsíců, ale evidentně je mezi nimi pořád nějaká zlá krev. Bývalí milenci a kolegové z Twilight se měli 7. září objevit v Benátkách, ale nakonec dorazil jen jeden z nich. Robert se vymluvil na natáčení snímku The Lost City of Z, které probíhá v Irsku.

Skutečný důvod jeho rozhodnutí byl ale prý úplně jiný.

"Nestojí o nějaký příběh o tom, jak na sebe s Kristen málem narazili a tak dále," prásknul nejmenovaný zdroj deníku New York Post. "Benátky jsou velmi malé… a není tam moc hotelů a míst, kde se dá pařit."

Mimochodem… Pattinson nedávno prohlásil, že je otevřen možnosti udělat další díl Twilight ságy – ovšem ne nutně s Kristen!

"Proč ne," odvětil, když se ho reportér Elle France zeptal, zda by takovou nabídku přijal. Jakmile ale dostal otázku týkající se představitelky Belly, odmítnul ji komentovat. "Raději bych o tomto tématu nezačínal," konstatoval suše.

Za těchto okolností se ovšem lze jen těžko divit, že se mu do Benátek nechtělo.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku