Pán prstenů nebo Hobbit, která z trilogií je lepší?
zdroj: tisková zpráva

Pán prstenů nebo Hobbit, která z trilogií je lepší?

9. 5. 2016 – 16:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Obě z trilogií patří mezi nejúspěšnější filmy všech dob! Který z filmů, je pro vás ten nejlepší? Vyhraje Pán prstenů nebo Hobbit? Zahlasujte v anketě na konci článku!

Pán prstenů: Společenstvo prstenu

Hlavním hrdinou je hobit Frodo Pytlík, který se ve své vlastní domovině zvané Středozemě dostal do samotného centra bitvy mytických proporcí. Více.

zdroj: Archiv

Pán prstenů: Dvě věže

Druhý díl filmové ságy o nebezpečném putování, jehož cílem má být zničení prokletého prstenu moci, začíná tam, kde první skončil. Opět je hlavním hrdinou hobit Frodo. Více.

Pán prstenů: Dvě věže zdroj: tisková zpráva

Pán prstenů: Návrat krále

Nadchází čas rozhodující bitvy o přežití Středozemě. Putování jednotlivých členů Společenstva prstenu se dostává do poslední a rozhodující fáze. Více.

zdroj: Archiv

Hobit: Neočekávaná cesta

Film Hobit: Neočekávaná cesta je prvním dílem trilogie filmových adaptací od J.R.R. Tolkiena Hobit. Všechny tři filmy se odehrávají ve Středozemi 60. let před Pánem prstenů. Více.

Hobit: Neočekávaná cesta zdroj: tisková zpráva

Hobit: Šmakova dračí poušť

Druhý díl Hobita je doplněním příběhu Bilba Pytlíka a družiny trpaslíků na cestě za pokladem a začátku dobrodružství Froda Pytlíka v Pánovi prstenů. Zatímco první díl Hobita popisuje zážitky trpasličí družiny a Bilba, tento druhý díl znázorňuje temnější stránku příběhu. Více.

zdroj: Archiv

Hobit: Bitva pěti armád

Hobit: Bitva pěti armád uzavírá epické dobrodružství Bilbo Pytlíka, Thorina Pavézy a skupiny trpaslíků. Když se jim v boji proti draku Šmakovi podařilo dobýt zpět svou vlast, nechtěně vypustili do světa smrtící sílu. Více.

Hobit: Bitva pěti armád zdroj: tisková zpráva

Staňte se fanoušky těchto skvělých filmů
Fanklub Pán prstenů: Společenstvo prstenu
Fanklub Pán prstenů: Dvě věže
Fanklub Pán prstenů: Návrat krále
Fanklub Hobit: Neočekávaná cesta
Fanklub Hobit: Šmakova dračí poušť
Fanklub Hobit: Bitva pěti armád

Zatím bez komentáře, buďte první!