Pamatujete na seriál Dawsonův svět? Jeho představitel oznámil třetí dítě na cestě
zdroj: Profimedia

Pamatujete na seriál Dawsonův svět? Jeho představitel oznámil třetí dítě na cestě

2. 9. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Populární herec rozhodně nelení a plodí jedno dítě za druhým. Namísto kasovních trháků dává přednost méně nákladným, ale zato působivým snímkům.

Rodina nezapomenutelnéhol, nyní šestatřicetiletého Jamese Van Der Beeka, se letos v zimě rozroste o dalšího člena rodiny. Během pouhých tří let stihl se svou překrásnou ženou Kimberly ke svým dvěma ratolestem Olivii a Joshuovi splodit třetího potomka. Bravo!

James stvárnil oblíbeného Dawsona Learyho v teenagerovském seriálu Dawsonův svět, který čeští diváci kdysi hltali na obrazovce a odtud vzešla i hvězdná sláva jeho herecké kolegyně a seriálové lásky Katie Holmes neboli Joey. James chtěl být ale ve skutečnosti od mala profesionálním fotbalistou, ale jeho matka a bývalá tanečnice z Brodwaye ho naštěstí přivedla k herectví.

Herec byl již jednou ženatý s herečkou Heather McComb a to v letech 2003 - 2010. V dubnu, tedy pouhý měsíc po rozvodu s Heather oznámil, že čeká se svou novou přítelkynií Kimberly svého prvního potomka a v srpnu téhož roku si ji také vzal za ženu.

zdroj: youtube.com

 

Zatím bez komentáře, buďte první!