Osmany Lafitta zkritizoval Češky. Prý jsou často neupravené
zdroj: Profimedia

Osmany Lafitta zkritizoval Češky. Prý jsou často neupravené

15. 10. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Slavný módní návrhář, který nedávno oslavil padesáté narozeniny, se podělil o svůj názor na české ženy. Mimoto se rozpovídal také o svém soukromém životě a dalších zajímavých tématech.

Osmany tvrdí, že Češky jsou sice krásné, ale jen málokdy upravené.

"Proto jsme tady," řekl se smíchem serveru Revue.iDNES.cz. "Rozhodně by každý muž měl mít ve skříni jeden dobře padnoucí oblek a žena jedny krásné a elegantní šaty. Myslím si, že lidé s citem pro eleganci a módu jsou všude."

"Naprosto souhlasím s Karlem Lagerfeldem, který říká: 'Elegance je fyzická. Pokud ji žena nemá, když je nahá, pak ji nebude mít, ani když je oblečená.' Tudíž nezáleží na tom, kde žije," dodal.

Připomeňme, že Laffita si loni vzal svého dlouholetého přítele Guye P. Gheysense. Přestože chtěl, aby se svatba konala v Praze, nakonec se ženil až v belgickém Gentu.

"Nemohli jsme se tady vzít, protože se zde nemohou ženit cizinci. Registrovat se totiž může jen cizinec s Čechem," postěžoval si tehdy Guy.

A jak jim to klape? Prý pořád dobře. Minimálně podle Osmanyho, který prohlásil, že by svého partnera v žádném případě nevyměnil. "Po 22 letech bych si už nezvykl na někoho jiného. Někdy ho chci sice zabít, ale ne změnit," konstatoval.

Co se poslední citované věty týče - magazín Super.cz nedávno uvedl, že oba pánové mají silně italskou domácnost. To se projevilo i na jisté afterpárty, kde se údajně pohádali a následně servali jako psi. "Vzduchem létaly příčesky a pěsti!" vypověděli očití svědkové.

Inu, to je ten jižanský temperament…

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku