Orion a Mike Trafik: Nová deska PSH? Není čas, ale je v plánu
zdroj: iREPORT.cz

Orion a Mike Trafik: Nová deska PSH? Není čas, ale je v plánu

4. 4. 2014 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Se dvěma třetinami PSH, Orionem a Mikem Trafikem, jsme se potkali v prostorech nového pražského klubu Grid. Toto neobyčejné místo se stalo dějištěm Refresh party jejich tradičního čtvrtečního radiového pořadu Black Starr. Po překonání nákladové rampy a několika dřevěných palet jsme si povídali na bednách od granátů o jejich projektech i budoucnosti PSH.

Musím říct, že pro Refresh party vašeho pořadu jste si nemohli najít zajímavější místo. Co říkáte na prostory klubu?
Mike Trafik: Je to přesně, jak říkáš. Tohle místo má neuvěřitelnou atmosféru. Díky tomu, že s člověkem, kterej toto místo spravuje, je výborná domluva, jsme dneska tady.
Orion: Je dobře, že v Praze jsou i prostory tohoto typu a že se všechno netočí jen kolem pseudo posh nablejskanejch kolotoč barů. Party se povedla a myslím, že jsme tím dobře odstartovali nový časy pořadu Black Starr na Expressradiu.

Co by jste o pořadu řekli?
MT: Pořad děláme od roku 2005, takže už jedeme devátý rok. Myslím, že za tu dobu jsme se dost naučili a dnes vysíláme stodvacet minut čerstvý muziky. Občas je to pěkná řehole. Pro mě je pořad vlastně jediným kontaktem s pevným řádem. Každý čtvrtek večer mám jasný plán a to je být s Orionem ve studiu Expressradia. Občas je těžké nenechat se zlákat návrhama na jiný plány, ale pořadu podřizujeme všechno.
O: Pořad děláme už dost dlouho a zažili jsme toho vážně dost. Vystřídali jsme celkem čtyři studia, přivítali nesčetně hostů. Za těch devět let jsme zažili spousty skvělých chvil. Přišel čas Black Starr refreshovat a nasadit nový kabát.

Co nového mohou fanoušci v novém Black Starru čekat ?
MT: Chceme dát pořadu jasnou strukturu a koncepci. Tak aby se v našem vysílání posluchači ještě lépe vyznali. První čtvrtek v měsíci bude pořad probíhat v podobě, jakou má teď. Ze studia se budeme hlásit my dva. Druhý čtvrtek v měsíci přivítáme pravidelného hosta, kterým bude DJ a náš kamarád Endee. Ten má díky svému anglickému původu obrovský přehled v UK scéně. Třetí čtvrtek měsíce bude patřit Blackstarr hitparádě toho nejčerstvějšího, co se v hudbě urodilo. A poslední vysílací čas měsíce máme v plánu věnovat zajímavým rozhovorům s lidmi, kteří maji co říct. Rádi bychom zvali hosty ze všech sfér. Když budu konkrétní, tak máme v plánu osobnosti typu kajakář  Vavřinec Hradílek, herec Jiří Langmajer, ekonom Tomáš Sedláček a další...
O: Vždycky nás bavilo dělat nové věci. I proto jsme připravili novou tvář našeho pořadu. Chceme to celé posunout zase o kus dál a dělat věci, které jsme ještě nedělali.

Pokračování rozhovoru naleznete v odkazu níže:

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku