Opět spolu na veřejnosti. Co je mezi Jasonem Segelem a Cameron Diaz?
zdroj: Profimedia

Opět spolu na veřejnosti. Co je mezi Jasonem Segelem a Cameron Diaz?

22. 8. 2013 – 16:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jason Segel se opět objevil na veřejnosti po boku krásné Cameron Diaz. Co mezi nimi je?

Jason Segel, herec známý především ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku, se opět objevuje po boku Cameron Diaz. Třiatřicetiletý herec v únoru tohoto roku ukončil vztah s herečkou Michelle Williams, především kvůli tomu, že každý bydlel v jiné části USA a nemohli být spolu častěji.

Jason Segel zdroj: tisková zpráva

Nicméně schopný herec a scénárista, jakým Jason bezpochyby je, nezůstane dlouho na ocet. S herečkou Cameron Diaz se už párkrát ukázal na veřejnosti a nyní spolu natáčí film. V roce 2011 se společně objevili ve filmu Zkažená úča  a aktuálně pracují na snímku Sex Tape,který se v kinech představí v roce 2014.

Jason Segel a Cameron Diaz zdroj: tisková zpráva

Jason na sobě pro připravovaný film začal pracovat a výrazně zhubl. Mezi ním a Cameron to docela jiskří, je tak možné, že se při natáčení ještě sblíží a vytvoří oficiální pár. Nedávno se tihle dva společně ukázali v supermarketu, kde nakupovali, a rozhodně nevypadali, že se náhodou potkali.

Cameron Diaz zdroj: tisková zpráva

O Cameron se ví, že i přes to, že je to opravdu kočka, tak je bohužel povětšinou sama a vážné vztahy nemá. Jason je také single, tak proč to nedat dohromady. Tomhle páru by to společně opravdu slušelo!

Zatím bez komentáře, buďte první!