One Direction zvoleni nejvlivnějšími celebritami na Twitteru ve Velké Británii
zdroj: Instagram

One Direction zvoleni nejvlivnějšími celebritami na Twitteru ve Velké Británii

1. 11. 2013 – 8:47 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

To by určitě nikdo nečekal, že se jedna z nejvýraznějších kapel Británie dostane do čela žebříčku o největší vliv na sociální síti.

Britsko-irská kapela se ale umístila na prvních místech žebříčku podle jednotlivých čllenů, kterým vévodí Liam Payne (20) s téměř 14 milióny sledujících, kterého následují Harry Styles (19) na druhém místě a dvacetiletý Niall Horan na třetím. Čtvrté a páté místo obsadili další členové kapely Louis Tomlinson (21) a Zayn Malik (20). Hned za nimi je následuje hudebník Ed Sheeran (22) s více jak 8 milióny fanoušky, který ač není žádný velký krasavec se svými typickými zrzavými vlasy a pihatou tváří, lidé ho ale milují.

Ed Sheeran zdroj: tisková zpráva

One Direction od své výhry v sedmé sérii britského X-Factoru v roce 2010 zaznamenávají neuvěřitelný úspěch a dokážou ze své slávy vytěžit maximum. Jejich koncerty jsou téměř vyprodané a už mají naplánované na rok 2014 i třetí celosvětové turné Where We Are Tour k propagaci jejich třetího alba Midnight Memories. Kluci neživí jen zpěv, ale i filmové plátno, kde letos v létě představili dokumentární film právě z jejich letošního turné Take Me Home Tour. K tomu přidali i dárek pro své fanynky v podobě originálního parfému, který je nezbytným artiklem každé "directionerky". Nejen že se stali nejvlivnějšími celebritami, ale také nejvýdělečnějšími pod 30 let. Nezbývá než gratulovat jim i jejich managerskému týmu!

Poslechněte si nový song Story of My Life z jejich nového alba!

zdroj: youtube.com

 

 

Zatím bez komentáře, buďte první!