One Direction jsou fotbaloví nadšenci! Navštívili Real Madrid
zdroj: tisková zpráva

One Direction jsou fotbaloví nadšenci! Navštívili Real Madrid

30. 5. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Návštěvou jednoho z nejlepších světových fotbalových klubů poctila partička One Direction. Přivítal je sám manažer klubu Jose Mourinho.

Jose Murinho nepozval kluky z populární skupiny jen tak pro nic za nic. Jeho dcera kapelu "miluje" a chtěla se dostat na jejich koncert konaný právě v Madridu. Murinho to udělal mazaně a pozval kluky na tréning, aby věděli jak to chodí. Ti z toho byli nadšení! Dostavil se ale pouze Niall Horan, Louis Tomlinson a Liam Payne. Harry Styles a Zayn Malik měli zřejmě na práci něco důležitějšího, nebo je zkrátka fotbal nezajímá.

Všichni tři fotbaloví nadšenci měli tu poctu vyzkoušet si půlhodinové kolečko s hvězdným týmem Realu Madridu a Jose Murinho získal pro svou dceru čestné vstupenky a všichni tak nakonec dostáli svého.

"Dcera Mourinha je naše fanynka a on chtěl pro ni získat lístky na koncert. Tak nás pozval na tréning s jeho týmem. Další věcí bylo, že jsme si kopali s Ronaldem a Kaká, což bylo neuvěřitelné," svěřil se Niall.

Nakonec se kluci s hráči vyfotili a dostali od nich trička na památku. Takovou poctu by jim záviděl kdejaký kluk v jejich věku.

...

Zatím bez komentáře, buďte první!