One Direction ještě nevydali třetí album a už plánují další. Podívejte se, jak vznikne!
zdroj: tisková zpráva

One Direction ještě nevydali třetí album a už plánují další. Podívejte se, jak vznikne!

30. 9. 2013 – 11:00 | Magazín | Tevi | Diskuze:

Kluci nezameškají ani chvilku, kdy by mohli tvořit něco nového. Proto ještě před vydáním třetího alba už mají vymyšlené, jak natočí to následující.

Klukům z One Direction jejich kapela dost dobře šlape a ještě lépe vydělá. Není se tedy čemu divit, že se rozhodli natočit další album. Jelikož jsou kluci stále ještě na svém turné k předešlému albu, rozhodli se to vzít hopem a natáčet během koncertní šňůry. Paradoxně se ještě neobjevilo jejich třetí album Midnight Memories, které se očekává v listopadu tohoto roku. Kluci ale už ví, co budou dělat hned po jeho vydání.

One Direction zdroj: tisková zpráva

One Direction totiž při jejich koncertování doprovází mobilní studio, které veze všechno potřebné technické zázemí k nahrávání. Proto kluci mohou naběhnout kdykoliv a nazpívat nějaký nový song a nemusejí čekat, až dokončí tour a pak se budou moci věnovat práci.

One Direction zdroj: tisková zpráva

Jejich novým plánem tedy je nahrát své  v pořadí čtvrté album bez toho, aby museli přerušit vystoupení. Tento nápad vznikl minulý týden po ujednání dohody se Simonem Cowellem na kontrakt v hodnotě třista milionů korun. Díky možnosti nahrávání písní přímo během turné se budou moci kluci více projevit jako skladatelé a zážitky, které na pódiu sbírají, budou moci interpretovat v písních. Je jasně vidět, že kluci neusnuli na vavřínech a pracují na rozvoji své kapely dennodenně. Světová tour k novému albu odstartuje v dubnu 2014 v Jižní Americe a v létě se přesune do Evropy. 

Zatím bez komentáře, buďte první!