Nová múza Harryho Stylese? Krásná modelka Kara Rose Marshall!
zdroj: tisková zpráva

Nová múza Harryho Stylese? Krásná modelka Kara Rose Marshall!

6. 7. 2013 – 9:56 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Spekuluje se o nové známosti populárního britského zpěváka s půvabnou blondýnkou. Jak to ale ve skutečnosti je?

Dvaadvacetiletá britská modelka byla s o tři roky mladším zpěvákem skupiny One Direction spatřena v poslední době již několikrát. Harrymu se není co divit, takovému tělu by odolal jen málokdo a zpěvák má blondýnky rád, jak například dokazuje vztah se zpěvačkou Taylor Swift.

Naposledy byl pár spatřen společně v New Yorku, kde modelka s Harrym vybírala jeho nový mobilní telefon. Společnost jim dělala vrchní kadeřnice skupiny Lou, která pár údajně i seznámila.

Kara Rose Marshall zdroj: Profimedia

Všichni společně ještě s dalšími přáteli strávili večer na střeše jedné budovy, což i modelka potvrdila na svém Twitteru: "Nahoře na střeše s @KaraRoseM @tessbrokaw ❤ cc @louteasdale harrystiles." I přes překlep ve zpěvákově jméně je jasné, že tam byl také. Nehledě na to, že byla Kara spatřena v Harryho černobílém tričku, jak vychází z hotelového pokoje den poté.

Harry si zrovna užívá dvoudenní volno před dalším koncertem z jeho probíhajícího turné s kapelou, který se uskuteční ve městě Rutherford toto úterý.
Zda má ale skutečně novou známost, nebo jde pouze o další kamarádku, ukáže až čas. Harry je zkrátka žádaným zbožím na trhu a může si směle vybírat z řad těch nejlepších.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku