Nová móda? Půvabná Rachel Bilson ukázala barevné tetování na krku
zdroj: Profimedia

Nová móda? Půvabná Rachel Bilson ukázala barevné tetování na krku

17. 7. 2013 – 15:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Populární tmavovláska se postarala o dohady ohledně nového tetování na jejím krku. Chtěla pouze šokovat, nebo jde o práci opravdového tatéra?

Jednatřicetiletá herečka, známá především ze seriálu O.C., se objevila včera na letišti v Los Angeles s novým úkazem na svém krku v podobě čtyř barevných hvězd. Spekuluje se, zda se opravdu nechala potetovat, nebo jde pouze o módní doplněk, který půjde hravě smýt. Hvězdy jsou každopádně u celebrit v oblibě a nebyla by jedinou herečkou, která si je nechala vyobrazit.

Dvě modré hvězdy, jedna růžová a žluto-zelená mají různou velikost a je klidně možné, že mají spojitost s novou rolí herečky. Koneckonců tetování nejde příliš dohromady s konzervativním stylem Rachel, ale na druhou stranu změna je život.

Rachel Bilson zdroj: tisková zpráva

Rachel si také nebere servítky a nedávno prohlásila o snímku The Bling Ring, kde si jednu z hlavních rolí zahrála Emma Watson, že je divný a zneklidňující. Ten vypráví o partě teenagerů, kteří se vkrádali do domů celebrit v Los Angeles a jednou z okradených byla právě sama Rachel. Přišla o cenné šperky, oblečení, ale i matčin zásnubní prsten.

Během natáčení seriálu O.C. začala chodit s kolegou Adamem Brodym, se kterým se v roce 2006 rozešla. Od března 2007 je ve vztahu s kanadským hercem Haydenem Christensenem, se kterým se seznámila při natáčení filmu Jumper. V roce 2008 se zasnoubili, minulý rok zasnoubení zrušili, ale jsou stále spolu a Rachel by ráda brzy založila rodinu. "Třicítka je úplně jiná věc, můžete zpomalit a soustředit se na rodinu. Hrozně se těším na to, až ji jednoho dne založím," svěřila se se svými budoucími plány herečka.

Zatím bez komentáře, buďte první!