Nicole Scherzinger a Lewis Hamilton opět spolu?
zdroj: Profimedia

Nicole Scherzinger a Lewis Hamilton opět spolu?

14. 11. 2013 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Pětatřicetiletá herečka a zpěvačka trvá na tom, že s Lewisem v současné době udržuje pouze platonický vztah. Je tomu skutečně tak?

Exotická kráska Nicole Scherzinger rezolutně popřela, že by se chtěla vrátit ke svému bývalému příteli, slavnému automobilovému závodníkovi Lewisi Hamiltonovi. „Jsme jen dobří přátelé,“ prohlásila.

Otázkou ovšem zůstává, zda je to pravda. Nicole a Lewis – kteří se rozešli v červnu letošního roku – si totiž nedávno dali tajné dostaveníčko v jistém londýnském hotelu. Nicole nicméně tvrdí, že o nic nešlo. „Tu noc jsme si spolu chtěli jen promluvit. To je všechno,“ řekla v rozhovoru pro magazín The Sun.

Nicole Scherzinger a Lewis Hamilton zdroj: Profimedia

Bývalá členka Pussycat Dolls a osmadvacetiletý pilot F1 spolu chodili celkem pět let. Jejich vztah však vždy byl velmi bouřlivý. Když už to začalo vypadat na šťastný konec v podobě svatby, Nicole nečekaně „zařadila zpátečku“ a dala Lewisovi kopačky. Jako důvod uvedla velké pracovní vytížení.

„V poslední době už jsme se prakticky nevídali,“ uvedla tehdy havajská rodačka. Jenže z toho rozhodně nijak automaticky nevyplývá, že do sebe přestali být zamilovaní. Naopak se proslýchá, že Nicole nesla rozchod hodně těžce a intenzivně to prožívala.

A co si myslíte vy? Dají to Nicole a Lewis opět dohromady? Napište nám svůj názor do komentářů.

Zatím bez komentáře, buďte první!