Nick Cannon: „Nejsem připraven na nový vztah“
zdroj: Profimedia

Nick Cannon: „Nejsem připraven na nový vztah“

6. 11. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtyřiatřicetiletý herec a producent je momentálně single. A podle svých vlastních slov na tom v dohledné době nehodlá nic měnit.

Nick - jehož manželství se zpěvačkou Mariah Carey zjevně definitivně dospělo ke svému konci - prohlásil, že randění je jedna z posledních věcí, na které momentálně myslí.

„Jsem dobrý člověk. Jsem skvělý. Existuje mnoho lidí, kteří teď o mě mají zájem. Musím trochu brzdit. Snažím se zpomalit a soustředit se. Na prvním místě je rodina. Moje děti jsou nejdůležitější,“ řekl magazínu People na 1 OAK párty v Las Vegas.

Nick Cannon zdroj: tisková zpráva

Cannon, který na večírku dělal DJe, byl prý uvolněný a v dobrém rozpoložení. Obklopen skupinkou přátel (a lahvemi vodky) pouštěl jednu písničku za druhou. Krásných žen, které se dožadovaly jeho pozornosti, si ale téměř nevšímal. Na otázku, jaká je jeho představa ideální partnerky, odpověděl takto:

„To se takhle nedá říct. To je tvrdý oříšek. Moc jsem o tom nepřemýšlel. Beru věci tak, jak přijdou. Je jasné, že dřív nebo později s někým chodit začnu, ale teď to prostě není na pořadu dne.“

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku