Nicholas Brendon opět skončil za mřížemi
zdroj: Profimedia

Nicholas Brendon opět skončil za mřížemi

16. 3. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třiačtyřicetiletý americký herec a producent má v poslední době potíže se zákonem.

Nicholas Brendon byl v pátek večer zadržen floridskými strážci zákona kvůli poškozování cizího majetku a výtržnictví.

Podle dostupných informací Brendon přibližně ve 23 hodin zavolal na policii a tvrdil, že mu z jeho hotelového pokoje byla ukradena peněženka a telefon. Zapomněl však už zmínit, co se odehrálo předtím…

"Nicholas Brendon požil množství prášku a alkoholu. Chodil kolem budovy zkrvavený a v potrhaných a mokrých šatech," vypověděl hotelový manažer a dodal, že herec ve svém pokoji schválně nechal přetéct WC.

Krátce poté mužská hvězda seriálu Buffy, přemožitelka upírů oznámila údajnou krádež. Jenže peněženka se v jejím pokoji "překvapivě" našla – stejně jako téměř prázdná lahvička od léků na spaní.

Nicholas Brendon zdroj: tisková zpráva

Brendon během svého běsnění navíc zdemoloval i další apartmá, o které dříve téhož dne zažádal kvůli tomu, že původně přidělený pokoj mu připadal málo luxusní.

"Nábytek byl silně poškozen a obrácen vzhůru nohama. Na zemi ležel rozbitý dekorativní předmět z porcelánu. Dveře do šatny byly vylomeny, telefon byl vytržen ze zásuvky a postel byla vyvrácena ze svých kolejnic. Podlaha v koupelně byla plná vody, která přetékala na koberec," uvedl zasahující policista.

Výše škody byla předběžně vyčíslena na 1000 – 2000 USD. Dodejme, že ze stejného důvodu byl Nicholas zatčen v únoru, kdy řádil v jistém hotelu ve Fort Lauderdale.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku