Neuvěříte, koho líbala topmodelka Bar Refaeli v reklamě pro Super Bowl!
zdroj: Profimedia

Neuvěříte, koho líbala topmodelka Bar Refaeli v reklamě pro Super Bowl!

2. 2. 2013 – 16:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Bar Refaeli dokázala všem v nové reklamě pro společnost GoDaddy.com, která zprostředkovává internetové registrace, že se neumí pouze předvádět na přehlídkových molech. Žhavý polibek, který předvedla v novém reklamním spotu, vyrazil dech nejednomu divákovi.

Sedmadvacetiletá izraelská topmodelka dostala opravdu lukrativní nabídku natočit reklamu, která poběží během první třetiny nedělního Super Bowlu. Její role není vůbec složitá a Bar jen vlastně sedí na židli vedle muže, kterému má dát asi desetivteřinový polibek. Na tom by nebylo nic divného, kdyby jejím partnerem nebyl vypasený a nepohledný ajťák s červenými tvářemi Walter, kterého hraje čtyřiatřicetiletý herec Jesse Heiman. Společnosti GoDaddy se podařila opravdu zajímavá kombinace dvou tak odlišných lidí, kde každý z nich představuj jinou tvář společnosti Go Daddy, jednu sexy a druhou chytrou.

Bar Refaeli a Jesse Heiman zdroj: Profimedia

Bar se své role zhostila opravdu skvěle a Jesseho v reklamě líbá opravdu vášnivě a přesvědčivě. Určitě bychom si vedle ní dokázali představit někoho pohledného a sexy, ale právě proto je reklama tak šokující a nejspíše to bude jedna z nejlepších reklam vysílaných během Super Bowlu.

Topmodelka je známá také tím, že v minulosti několik let chodila s osmatřicetiletým hercem Leonardem DiCapriem, se kterým jí to ale nakonec nevyšlo. Její partner z reklamního spotu není také žádný nováček v uměleckém světě a zahrál si už ve 140 filmech, televizních show a reklamách. Ale vášnivý polibek s nádhernou topmodelkou Bar Refaeli pro něj určitě byla role snů.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku