Neteř Julie Roberts podobu se slavnou tetou nezapře
zdroj: tisková zpráva

Neteř Julie Roberts podobu se slavnou tetou nezapře

6. 4. 2013 – 7:03 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvaadvacetiletá herečka začala v Malibu pracovat na novém seriálu televize FOX, nazvaném Delirium. Úsměv zdědila po své slavnější tetě Julii a krásou se jí může rovnat.

A zdá se, že ji to opravdu baví. Není se co divit, když první scény se natáčely v malebném venkovském prostředí. Emma vypadala uvolněně a živě debatovala se svými hereckými kolegy i dalšími členy filmařského týmu.

V průběhu dne se připojila na sociální síť Instagram a své fanoušky potěšila několika fotografiemi typu "výhled z mého přívěsu" (záběr na slavnou Malibu Beach) či "zraněná" (snímek zkrvavených džín).

Emma Roberts zdroj: tisková zpráva

Připomeňme, že v Emma Roberts – neteř veleúspěšné Julie Roberts - v Deliriu hraje postavu sedmnáctileté Leny, která se nečekaně zamiluje do chlapce. Na tom by samo o sobě nebylo nic zvláštního, kdyby se ovšem celý příběh neodehrával ve fiktivním světě, ve kterém je láska "Amor deliria nervosa" zakázána zákonem a lidstvo proti ní tvrdě bojuje pomocí speciální "léčby".

Julia Roberts zdroj: tisková zpráva

Autorkou knižní předlohy je americká spisovatelka Lauren Oliver, dcera dvou profesorů literatury - odborníka na sériové vrahy Harolda Schechtera  a básnířky Kimiko Hahn.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku