Nekonečný příběh: Rihanna prý opět randí s Chrisem Brownem
zdroj: Profimedia

Nekonečný příběh: Rihanna prý opět randí s Chrisem Brownem

18. 8. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Komu není rady, tomu není pomoci. Rihanně zřejmě nestačila nakládačka, kterou od Chrise dostala před šesti lety a tak se k němu opět vrátila.

Rihanna a Chris jsou žijícím důkazem platnosti rčení "stará láska nerezaví". Alespoň podle zahraničních bulvárních médií, která tvrdí, že barbadoská kráska se rozhodla dát vyhlášenému násilníkovi další šanci.

"Bere to pomalu. Pořád ho miluje a chce mít jistotu, že tentokrát dělají všechno správně," prásknul nejmenovaný zdroj serveru HollywoodLife.com.

Samostatnou zmínku si zaslouží také svědectví začínajícího zpěváka jménem Assata. Ten 14. srpna v nahrávacím studiu přistihl Browna, jak si s Rihannou povídá prostřednictvím videochatu.

"Bavili se spolu jako by stále ještě tvořili pár," tvrdí Assata, který dokonce zveřejnil několik důkazních "snapů" (snímky či krátká videa pořízená populární mobilní aplikací Snapchat, pozn. red.). Později je však smazal.

Připomeňme, že Brown v roce 2009 Rihannu nejen brutálně zmlátil, ale údajně i pokousal. Kromě toho jí škrtil a vyhrožoval smrtí. Navzdory tomu se slavná zpěvačka předloni nechala slyšet, že by s ním chtěla dítě…

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku