Někdejší hvězda O.C.  Mischa Barton se svěřila jak ji kariéra skoro zničila
zdroj: tisková zpráva

Někdejší hvězda O.C. Mischa Barton se svěřila jak ji kariéra skoro zničila

22. 10. 2013 – 13:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Život krásné herečky zprvu vypadal jako pohádka, ale ne každý unese nástrahy slávy s čistým štítem.

Život sedmadvacetileté angličanky je jako na houpačce, i když na začátku to vypadalo jako sen. Je tomu deset let, kdy se na televizní obrazovce objevila teprve sedmnáctiletá herečka v roli, která odstartovala její kariéru. Určitě si pamatujete na seriál O.C., který se vysílal i u nás a podobně jako Beverly Hills 902 10 byl teenagery přijat s nadšením.

Sláva bohužel Mische stoupla do hlavy a bujaré večírky se vymkly její jekontrole. "Myslely jsme si, že když můžeme tvrdě pracovat, můžeme si i naplno užívat," svěřila se. V roce 2007 byla zatčena za zíření pod vlivem alkoholu a o dva roky později skončila na psychiatrické klinice po tom, co se chtěla zabít. V té době jí chtěli pomoci její rodiče, když omdlela po užívání sedativ.

Mischa Barton zdroj: Profimedia

Herečka prožívala nešťastné období a projevilo se to i na její postavě a až nyní se svěřila, co opravdu prožívala. "Byla jsem pod obrovským tlakem a na zhroucení."

Mischa musela zpomalit a začít se věnovat zdravému životu. Důsledkem toho nabrala kila, za které sklidila jak jinak než kritiku. Všichni u ní byli zvyklí na její dokonalé křivky, které nyní byli tytam. "To bylo vždycky, že jsem buď příliš hubená a tím pádem nemocná, nebo zase příliš tlustá." "Nikdy jsem neměla tu správnou váhu," vysvětlila.

Misha Barton zdroj: tisková zpráva

V současné době se herečka snaží soustředit na svou kariéru a myslet pozitivně. Právě natočila thriller I Will Follow You Into The Dark a v Londýně provozuje i svůj butik, kde prodává svou kolekci make-upu, kolekci kabelek a oblíbené kousky oblečení. "Naučila jsem se hodně a jsem teď mnohem silnější," osvětlila herečka svou nabitou energii.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku