Nejkratší manželství celebrit, aneb kdo vydržel v chomoutu jen pár hodin, či dnů?
zdroj: tisková zpráva

Nejkratší manželství celebrit, aneb kdo vydržel v chomoutu jen pár hodin, či dnů?

20. 11. 2016 – 15:11 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Přinášíme vám 5 zamilovaných párů z řad celebrit, z nichž některým to klapalo pouze pár hodin, některým několik dnů a těm nejúspěšnějším i dlouhé týdny! A jak dlouho trvá, nebo trvalo vaše manželství?

Nicolas Cage a Lisa Marie Presley (manželé 107 dní)

Nicolas Cage

Vyrostl v Long Beach v Kalifornii a žil zde do svých 12 let, než se rodiče rozvedli a on se s otcem přestěhoval do San Franciska. Nicolas je synovec Hollywoodského režiséra Forda Coppoly. Nicolas byl ženatý třikrát. Jeho první žena byla herečka Patricia Arquette (1995-2001). Druhá manželka byla zpěvačka a skladatelka Lisa Marie Presley, dcera Elvise Presleyho. Více.

Nicolas Cage zdroj: tisková zpráva

Více fotek

Lisa Marie Presley

Lisa Marie Presley je dcerou jednoho z nejvýznamějších rock´n´rollových umělců v historii, Elvise Presleyho a herečky Priscilly Presley, která je známá především díky roli Jenny Wade v americkém seriálu Dallas. Jejím manželem se stal 10. srpna 2002 herec Nicolas Cage, se kterým se zanedlouho (16. května 2004) rozvedla. Více.

Lisa Marie Presley zdroj: tisková zpráva

Více fotek

Kim Kardashian a Kris Humphries (manželé 72 dnů)

Kim Kardashian

Kim Kardashian je americká televizní osobnost, modelka a podnikatelka arménského původu. Je manželkou rappera Kenya Westa. Slávu vždy přiživovala vztahy se slavnými muži, jež často končily rychlým rozvodem. S basketbalistou Krisem Humphriesem se rozvedla přesně 72 dní po svatbě, důvodem byly nepřekonatelné rozpory. Více.

Kim Kardashian zdroj: Instagram

Více fotek

Kris Humphries

Kris Humphries je profesionální americký basketbalista a bývalý manžel Kim Kardashian, se kterou se po 72 dnech manželství rozvedl.

Kris Humphries zdroj: tisková zpráva

Dennis Rodman a Carmen Electra (manželé 9 dní)

Dennis Rodman

Dennis Rodman je jedním z nejslavnějších basketbalistů v historii NBA, který se od ostatních odlišuje častým střídáním účesů. Byl ženatý s herečkou a modelkou Carmen Electrou s níž se po 9 dnech rozešel, sňatek byl oficiální ukončen po půl roce. Více.

Dennis Rodman zdroj: tisková zpráva

Více fotek

Carmen Electra

Carmen Electra je americká glamour modelka, herečka, pornoherečka a zpěvačka. Ve filmovém průmyslu výrazněji zazářila významnou rolí v komedii Sexuální praktiky pozemšťanů "The Mating Habits of the Earthbound Human" (1999). Byla vdaná za basketbalistu Dennise Rodmana, jejich manželství nevydrželo příliš dlouho. Více.

Carmen Electra zdroj: Profimedia

Více fotek

Britney Spears a Jason Alexander (manželé 2 dny)

Britney Spears

Britney Spears je americká popová zpěvačka, vítězka Grammy a cen MTV Video Music Awards, skladatelka a herečka. Nejvíce vešla ve známost svými písněmi „...Baby One More Time“, „Oops!... I Did It Again“. V lednu 2013 se rozešla se snoubencem Jasonem Trawickem , ale už za měsíc se začala objevovat na veřejnosti s novým přítelem, o 4 roky mladším Davidem Lucadem. Je také bývalou manželkou Jasona Alexandra, jejich manželství vydrželo pouhé dva dny. Více.

Britney Spears zdroj: Profimedia

Více fotek

Jason Alexander

Jason Alexander je americký herec, muzikálový zpěvák a tanečník. Více.

Jason Alexander zdroj: Distributor

Robin Givens a Svetozar Marinkovič (manželé 1 den)

Držiteli rekordu jsou bezpochyby herečka a modelka Robin Givens a její učitel tenisu Svetozar Marinkovič, kterého si vzala roku 1997. Rozešli se již v den svatby.

Robin Givens a Svetozar Marinkovic zdroj: tisková zpráva

Zatím bez komentáře, buďte první!