Neil Patrick Harris pořádně zhubnul. Co se s ním děje?
zdroj: Profimedia

Neil Patrick Harris pořádně zhubnul. Co se s ním děje?

29. 5. 2014 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Neil P. Harris, známý všem divákům seriálu Jak jsem poznal vaši matku, nyní na Broadwayi hraje transsexuála. A shodil už deset kilo.

Tato role je totiž mnohem náročnější, než by se na první pohled mohlo zdát – svým způsobem jde o účinnou hubnoucí kúru. Řada jiných by to jistě kvitovala s povděkem, nicméně čtyřicetiletý herec obezitou nikdy netrpěl a se svou současnou postavou tudíž rozhodně spokojen není.

„Budu prostě muset víc jíst. Mám nedostatek energie a to bohužel ovlivňuje i mou náladu,“ řekl Harris magazínu Rolling Stones.

Neil Patrick Harris zdroj: Profimedia

Dodejme, že Harris ztvárnil úlohu transsexuála v muzikálu Hedwig And The Angry Inch. To, že musí po jevišti pobíhat v dámských šatech a s make-upem mu coby gayovi vůbec nevadí. Nijak nelituje ani svého rozhodnutí vyložit karty na stůl.

„Poté, co jsem se před pár lety ke své homosexualitě přiznal, jsem měl víc příležitostí než kdy předtím. Někteří herci nezískají vytouženou roli jen kvůli tomu, že se neustále hlídají a tak se jim nemůžete podívat do duše a zjistit co jsou vlastně zač,“ uvedl Harris.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku