Nečekaný obrat u známé dvojice z Twilight ságy!
zdroj: tisková zpráva

Nečekaný obrat u známé dvojice z Twilight ságy!

24. 1. 2013 – 13:43 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Robert Pattinson a Kristen Stewart se nejspíš odstěhují do Paříže!

I když herci na závěrečném večírku předávání Zlatých glóbů vypadali, že jsou si stále velmi blízcí, po pár dnech deník Sun potvrdil, že se anglický herec nakonec rozhodl vztah s Kristen ukončit. Robert nemohl překousnout její nevěru s režisérem Rupertem Sandersem. Ovšem pokud lze věřit nejčtenějšímu magazínu OK, je možné, že se Robert s Kristeninou nevěrou přeci jenom popral! Podle magazínu se totiž herci rozhodli společně hledat byt v zemi galského kohouta.

Kristen a Robert zdroj: tisková zpráva

Dvojice se domluvila, že minulost nechá v Hollywoodu a zkusí to od začátku v romatické Paříži. Blízký přítel nerozlučné dvojky magazínu potvrdil: „Rob se zmínil, že je v Paříži možné sehnat bydlení, které jim zaručí dostatečné soukromí. Kristen má vizi, že jednu místost vyzdobí ve stylu dvacátých let, kde chce mít krásnou krajkovou stolní lampu a v rohu klavír. Tohle je přesně to, co by si oba dva přáli, klidné diskrétní a harmonické místo“.

Stejný zdroj dále uvádí, že hrdličky s hledáním bytu už začaly, a že Robert má jasnou představu o tom, kde by chtěl žít: „Už několikrát se byl v Paříži podívat a říkal, že by si moc přál romantický byteček v umělecké čtvrti na Montmartru.“

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku