Muž, který toužil vypadat stejně jako Justin Bieber, byl nalezen mrtev
zdroj: Profimedia

Muž, který toužil vypadat stejně jako Justin Bieber, byl nalezen mrtev

27. 8. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Bieberův fanatický fanoušek Toby Sheldon za dosud nevyjasněných okolností zemřel. Bylo mu 35 let. Podle portálu TMZ.com v jeho skonu mohly sehrát roli drogy.

Toby Sheldon (vlastním jménem Tobias Strebel) se proslavil tím, že utratil přes 100 000 USD za to, aby vypadal jako jeho největší idol – kanadský zpěvák Justin Bieber. Před několika týdny ale zmizel.

"Naposledy byl spatřen 8. srpna v západním Hollywoodu," uvedl magazín Mirror.

Pátrání po Sheldonovi bohužel nemělo šťastný konec – minulý pátek byla v pokoji jistého motelu v San Fernando Valley objevena jeho mrtvola.

Smutnou zprávu potvrdil Tobiasův mluvčí.

"Hluboce mě to zarmoutilo. Tobias byl laskavá, starostlivá a jemná duše, vášnivě oddaná své hudbě a kariéře," uvedl. "Byl často kritizován, ale vždy chodil se vztyčenou hlavou a se všemi jednal s respektem… Upřímnou soustrast jeho rodině."

Sheldon byl homosexuál a nijak se netajil tím, že svou tělesnou transformaci podstupuje i kvůli tomu, že Justina považuje za "neobyčejně krásného". Přesná příčina jeho smrti dosud nebyla stanovena. Policie však v jeho pokoji nalezla i blíže nespecifikované drogy, což vyvolalo spekulace, že se předávkoval.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku