Mohla to být smrtelná dieta! Pravda o hubnutí vévodkyně Kate
Kate Middleton | zdroj: Profimedia

Mohla to být smrtelná dieta! Pravda o hubnutí vévodkyně Kate

13. 7. 2013 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Vévodkyně z Cambridge Kate Middleton je často spojována s nezdravou hubeností. O rychlém úbytku na váze jednatřicetileté Kate se diskutuje už delší dobu. Až nyní vyšla pravda najevo.

Při shazování kil do pohádkových svatebních šatů si pomáhala tabletkami na snižování váhy! A aby se k takovému výrobku dostala, musela oslovit někoho, kdo tomu opravdu rozumí. Během svého hubnutí navštěvovala francouzského dietologa Dr. Pierra Ducana. Právě on jí předepisoval nebezpečné pilulky, které mohou způsobit zánět srdeční chlopně a malátnost. Kate se musela omezit i v jídle a také nastoupit na Ducanovu dietu, která je hodně kritizována odborníky pro svůj drastický postup a rychlý úbytek váhy. Kombinace pilulek a kruté diety může být životu nebezpečná.  

Vévodkyně Kate a princ William zdroj: Profimedia

Kvůli předepisování nebezpečných léků Ducana dokonce vyhodili z lékařské komory. Výrobce pilulek nyní čelí soudním žalobám za výrobu životu nebezpečných produktů. Jeho dietě podlehla nejedna světová celebrita, mezi jinými i např. Jennifer Lopez.

Vévodkyně Kate Middleton a princ William očekávají každým dnem narození prvního potomka. Celá Velká Británie je proto na nohou. Nyní je Kate skvěle postaráno a je v péči nejlepších odborníků, kteří se připravují na porod královského dítka.

 

 

Zatím bez komentáře, buďte první!