Módní ikona Pippa Middleton se ukázala konečně jako normální smrtelník!
zdroj: Profimedia

Módní ikona Pippa Middleton se ukázala konečně jako normální smrtelník!

16. 1. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Třicetiletá Pippa si vyšla na ranní kávu do londýnského Starbucks a hned byla zachycena všudypřítomnými fotografy, kteří ji takto po ránu nepřipravenou zřejmě nepotěšili.

Mladší sestra vévodkyně z Cambridge si vyšla do kavárny v Londýně bez make-upu jen tak oblečená do modrých kalhot, nevýrazné bundy a tenisek, což u ní nebývá zrovna zvykem. Takový outfit se na ní vidí jen málokdy a většinou se na veřejnosti objevuje pefektně oblečená podle nejnovějších trendů. Poprvé všechny zaujala tehdy ještě téměř neznámá Pippa na svatbě své sestry a od té doby se stala módní ikonou mnoha Britek, které mimo jejího oblékání obdivují i její dokonale tvarované pozadí. To si některé její fanynky dokonce nechávají uměle tvarovat plastickými chirurgy. Těmito fotografiemi Pippy po ránu budou jistě potěšeny, že je jejich idol také z masa a kostí jako ony.

Pippa tello zdroj: Profimedia

V současné době Pippa pracuje dva dny v týdnu pro společnost svých rodičů Party Pieces, která spravuje webové stránky Party Times. Nakladatelství Penguin Books ji také zaplatilo 400 tisíc liber za napsání knihy o plánování večírků nazvané Celebrate, která vyšla na podzim roku 2012 a její prodeje byly nižší než se očekávalo. Mnoha kritiky byla také zesměšněna za její obsah.

Pippa Middleton zdroj: Profimedia

V současné době se může Pippa připravovat na svou novou roli tety a sama má jistě věk na to, aby si nějakého toho potomka brzy také pořídila. Podle zahraničních zdrojů randí s bohatým finančníkem Jamesem Matthewsem, jehož bratr Spencer byl spatřen jak šňupe kokain. To se nelíbí sestře Kate a ihned to dala Pippě najevo, že si takové příbuzenstvo v rodině nepřeje. Tak uvidíme, koho si pořadatelka večírků Pippa nakonec vybere.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku