Misty Upham je po smrti
zdroj: Profimedia

Misty Upham je po smrti

20. 10. 2014 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Pohřešovaná dvaatřicetiletá herečka, po které v uplynulých dnech usilovně pátrala washingtonská policie, byla nalezena mrtvá.

Misty, známá všem divákům filmu Nespoutány Django, údajně trpěla blíže nespecifikovanou duševní poruchou. Když tedy 5. října náhle zmizela, její otec Charles Upham okamžitě zalarmoval policii.

Minulý čtvrtek bylo Uphamino tělo nalezeno v dolním úseku nábřeží v Auburnu. Okolnosti jejího úmrtí se stále vyšetřují. Hereččini příbuzní nicméně nevěří tomu, že by spáchala sebevraždu.

„Myslíme, že vběhla do zalesněné oblasti za domem, ve kterém bydlela a chtěla se tam schovat před policií. Důkazy naznačují, že uklouzla a spadla z příkrého nábřeží,“ uvedl Charles a dodal, že místní strážci zákona jeho dceru v minulosti šikanovali a proto se jich bála.

Misty Upham zdroj: Profimedia

 Velitel auburnské stanice Steve Stocker tato obvinění odmítl komentovat a pouze prohlásil, že se s Misty nikdy dřív nesetkal. Rovněž odmítl, že by jí začali hledat až po několika dnech, jak Charles tvrdí.

„Máme pocit, že jsme udělali vše, co bylo v našich silách a mrzí nás, že to skončilo takto,“ řekl.

Misty sice loni potratila a následně upadla do depresí, ale podle své sestry Amandy nejevila žádné sebevražedné sklony. Naopak prý měla spoustu důvodů proč žít. Pracovala na scénáři a řadě dalších projektů a chtěla se vdát a založit rodinu.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku