Miley Cyrus začíná jako zpěvačka od píky a už to není žádná sladká panenka
zdroj: tisková zpráva

Miley Cyrus začíná jako zpěvačka od píky a už to není žádná sladká panenka

2. 8. 2013 – 11:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Zpěvačka a herečka rozhodně ví, co od života chce a jde si tvrdě za svým. Někoho svým novým přístupem možná odrazuje, ale pro někoho se stává novým vzorem.

"Na světě není nikdo, kdo by ještě neměl zlomené srdce," zpovídá se v interview pro server Huffingtonpost dvacetiletá dračice. V posledním roce se o jejím vztahu s Liam Hemsworthem, se kterým se dokonce zasnoubila, mluvilo mnohem více než o její hudební kariéře. Rozešli se, nebo jsou spolu? Nad tím novináři dumají nejčastěji.

Miley Cyrus zdroj: tisková zpráva

Miley už dávno není ta sladká holčička s dlouhými vlasy z éry Hannah Montany, ale téměř dospělá žena, která totálně změnila svůj styl a strategii, která očividně funguje. Stačí se podívat na její nejnovější videoklip k písni We Can´t Stop, ze kterého málem mnoho lidí trefil šlak! Obscénnnosti, polonahá těla, lascivní scény a vyzývavá gesta by do bývalé hvězdy Disney Channelu řekl málokdo. Miley ale slibuje, že všechny její nové písně takto prezentovat nebude.

Zpěvačka mluví alarmujícím tempem, je upřímná a sebevědomí jí nechybí. Před dvěma lety stanula na první příčce žebříčku nejbohatších teenagerů Hollywoodu se 120 milióny amerických dolarů na účtě. Hudba je pro Miley léčbou, když se zrovna necítí dobře. "Je to jako mít čtyřhodinovou terapii. Když píšete píseň, procházíte v ní každý detail."

Miley Cyrus zdroj: tisková zpráva

V čem je ale její deska nová než ty předešlé? "Rozhodně si myslím, že toto album je upřímné a záleží na první dojmu, který je rozhodující. Beru to jako bych byla začínající umělkyně...Chci aby mě brali lidi takovou jaká jsem teď a nikoliv podle mé minulosti," vysvětluje.

Miley dokáže pořádně zapařit, ale vždy myslí hlavně na své pracovní povinnosti. "Chodím ven a dokážu se bavit, dělat šílenosti, ale taky vím, že musím jít do práce. Mám své priority a pracuju velmi tvrdě," uzavírá zpěvačka.

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku