Mila Kunis dostane jako svatební dar výlet do vesmíru
zdroj: Profimedia

Mila Kunis dostane jako svatební dar výlet do vesmíru

17. 6. 2013 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Ashton Kutcher chce se svojí přítelkyní Milou Kunis vyrazit na svatební cestu do hlubin vesmíru.

Ashton a Mila se chtějí po svatbě přidat do takzvaného „68-mile high clubu“ Richarda Bransona. Název je odvozený od toho, že vesmírné plavidlo SpaceShip Two, které Richardova společnost Virgin Galactic používá k přepravě turistů, je schopné pohybovat se ve výšce přibližně 68 mil (cca 110 km) nad povrchem Země

„Rozhodli se, že se vezmou v září, pravděpodobně na některé z pláží v Saint-Tropez,“ uvedl přítel blízký páru. „Ashton se pak hodlá zúčastnit letu do vesmíru s Virgin Galactic a řekl, že Mila ho určitě bude doprovázet. Prý to od něj dostane jako svatební dar,“ dodal.

Podotkněme, že jedna taková cesta přijde v přepočtu na necelé 4 miliony Kč za osobu, takže ze strany Ashtona jde o skutečně velkorysé gesto. Na druhé straně, pětatřicetiletý herec udržuje přátelské vztahy s Davem Clarkem, který ve Virgin Galactic pracuje. Dostat Milu na palubu kosmické lodi by tak pro něj nemělo být těžké, přestože o letenky je obrovský zájem.

Podle dostupných informací by se SpaceShip Two by se na svůj první ostrý let mohl vydat už o letošních Vánocích. Posádku bude tvořit Branson a jeho rodina. Ostatní šťastní majitelé letenek – například Justin Bieber či Leonardo DiCaprio – si budou muset počkat až do příštího roku.

Zatím bez komentáře, buďte první!