Michaela Ochotská: 'Bylo mi řečeno, že dítě by nemuselo být zdravé'
zdroj: Profimedia

Michaela Ochotská: 'Bylo mi řečeno, že dítě by nemuselo být zdravé'

27. 5. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třicetiletá moderátorka se rozpovídala o komplikacích, které předcházely jejímu těhotenství i o průběhu porodu.

Michaela Ochotská se loni stala maminkou. Nebylo to však jednoduché. Když se totiž začala snažit otěhotnět, zjistila, že má velké zdravotní problémy.

"Dlouho jsem bojovala s nízkou váhou. Ta mi rozhodila veškeré 'ženské fungování' a nebylo snadné zase ho nahodit. Zkoušeli jsme i hormonální léčbu a ta sama o sobě není pro tělo vůbec dobrá," vysvětlila snoubenka Lukáše Rosola v rozhovoru pro časopis Maminka.

Protože hormony mají celou řadu nepříznivých vedlejších účinků, lékaři nakonec Ochotské doporučili, aby svůj záměr přehodnotila.

"Bylo mi řečeno, že by teď rozhodně nebylo vhodné plánovat dítě, protože by nemuselo být zdravé. Je logické, že když není zdravá maminka, nemůže být zdravé ani dítě," uvedla Míša.

Bývalá hvězda TV Nova tedy kompletně změnila svůj životní styl a výsledky se dostavily – přišla do jiného stavu. Jenže porod probíhal úplně jinak, než si představovala…

"Měla jsem vyhozenou ploténku v bederní oblasti a podle doktora jsem nebyla schopna spolupracovat tak, abych rodila přirozeně. Partner mě přivezl o půlnoci s kontrakcemi do porodnice a lékař během pár minut rozhodl pro celkové uspání,“ zavzpomínala půvabná blondýnka.

V současné době si ale už užívá mateřství a kromě dalšího potomka plánuje i svatbu. Ta by měla proběhnout letos v létě.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku