Matthew McConaughey: „Žena se mnou nechtěla spát, protože jsem byl moc hubený“
zdroj: tisková zpráva

Matthew McConaughey: „Žena se mnou nechtěla spát, protože jsem byl moc hubený“

2. 2. 2014 – 18:02 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtyřiačtyřicetiletý herec přiznal, že kvůli natáčení Klubu poslední naděje měl nemalé problémy ve svém sexuálním životě.

Herci nemají vždy na růžích ustláno. Své o tom ví i Matthew McConaughey, který už potřetí v kariéře ztvárnil roli pacienta trpícího AIDS.

Matthew ve snímku Klub poslední naděje hraje elektrikáře a příležitostného jezdce rodea Rona Woodroofa, kterému lékaři nedávají víc než měsíc života. Jenže kvůli této roli musel výrazně zhubnout – a to se ani trochu nelíbilo jeho manželce Camile Alves.

Matthew McConaughey s manželkou zdroj: Profimedia

„Když jsem poprvé viděl sám sebe na obrazovce, říkal jsem si, že vypadám jako nějaký plaz. Byl to pro mě mnohem větší šok než pro moji ženu a děti, kteří mě vidí každý den, takže mé hubnutí sledovali takříkajíc v přímém přenosu. Ale když se teď ohlédnu zpět, myslím, že to pro ně nebylo zrovna jednoduché,“ připustil americký herec a dodal: „Podporovali mě, ale Camilu jsem ani trochu nepřitahoval.“

Matthew McConaughey zdroj: youtube.com

Matthew – který po dobu čtyř měsíců držel přísnou dietu a konzumoval jen kuřecí maso, pudingy, vaječné bílky a dietní coly – ovšem nemůže tvrdit, že by se mu toto martýrium nevyplatilo. Za svůj výkon v inkriminovaném filmu byl totiž nominován na Oscara.

Zatím bez komentáře, buďte první!