Martine McCutcheon čeká miminko
zdroj: tisková zpráva

Martine McCutcheon čeká miminko

18. 8. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Osmatřicetiletá britská herečka po letech trápení konečně otěhotněla. Se svým manželem Jayem McManusem čeká chlapečka.

Martine dlouhou dobu bojovala s depresí a špatným zdravotním stavem. Nakonec se začala smiřovat s tím, že matkou se nejspíš nikdy nestane. Jenže člověk míní… a příroda mění.

Někdejší hvězda „nekonečného“ seriálu EastEnders prozradila magazínu Hello!, že je tři a půl měsíce těhotná. A bude to prý kluk!

„Vždycky jsme si říkali, že kdyby se nám podařilo počít dítě, bylo by to úžasné. Velmi dobře jsme si ale uvědomovali, že nám to není dáno. Jako žena, které dávno bylo třicet a má zdravotní problémy, jsem si myslela, že budu muset přijmout skutečnost, že tohle prostě není cesta, kterou se můj život bude ubírat,“ řekla Martine.

Martine McCutcheon zdroj: tisková zpráva

Nyní má tedy pořádný důvod k oslavě - zvlášť když už sedm let trpí nejen depresí, ale i syndromem chronické únavy. Její stav byl natolik špatný, že dokonce zvažovala sebevraždu a nemohla pracovat - mezi roky 2008 a 2012 se neobjevila v žádném filmu a loni oznámila bankrot.

„Byl to hrozný čas, ale alespoň zjistíte, kdo jsou vaši skuteční přátelé. Od řady lidí se nám dostalo úžasné podpory,“ komentovala to Martine.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku