Manželská krize po česku: Patrasová zfackovala záletného Slováčka
zdroj: Profimedia

Manželská krize po česku: Patrasová zfackovala záletného Slováčka

1. 7. 2015 – 13:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Felix Slováček konečně sebral odvahu, ukončil "výlet" s Lucií Gemelovou a vrátil se domů. Tam se ovšem dočkal drsného přijetí.

Slavný saxofonista se podle dostupných informací tvářil, jako by se vůbec nic nestalo, což jeho manželku pořádně vytočilo. Když se Slováček v koupelně holil, Dáda mu vrazila facku.

"Chtěla jsem ho jen probrat, proto jsem ho plácla levačkou. Stejně to bylo asi zbytečné," svěřila Blesku.

Náš názor je takový, že si měla vzít váleček! Felix totiž nejenže tvrdí, že s mladou výtvarnicí nic intimního nemá, ale ještě navíc Patrasovou uráží. V televizi o ní mj. prohlásil, že má "úplně debilní kecy".

"Přeju si, aby to s ní hned ukončil, a on dělá mrtvého brouka. Kam až to chce nechat zajít? Dělá ze mě pořád před celým národem idiota!" postěžovala si devětapadesátiletá zpěvačka.

Nabízí se srovnání s tím, jak manželské krize obvykle řeší zahraniční celebrity. Například Ben Affleck a Jennifer Garner se nejprve tajně rozešli, pak v klidu naplánovali, kdy to oficiálně sdělí veřejnosti a nakonec – jen několik hodin po 10. výročí své svatby (které "oslavili" v pondělí) – oznámili rozvod. Pokud se někdy v mezičase pobili, pak natolik diskrétně, že bulvární média to nezaznamenala.

Zatím bez komentáře, buďte první!