Madonna o svém exmanželovi Seanu Pennovi: 'Nikdy mě fyzicky nenapadl!'
zdroj: Profimedia

Madonna o svém exmanželovi Seanu Pennovi: 'Nikdy mě fyzicky nenapadl!'

18. 12. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Sedmapadesátiletá zpěvačka vystoupila na obranu svého bývalého partnera, který ji prý týral. Co všechno řekla?

Jak jsme vás již informovali, Sean nedávno zažaloval režiséra Lee Danielse, který ho nařknul z toho, že bije ženy.

K tomuto sporu se nyní vyjádřila i popová královna Madonna. Magazín People zveřejnil část jejího přísežného prohlášení, ve kterém představitele bojovníka za práva homosexuálů Harveyho Milka jednoznačně podpořila.

"I když jsme během našeho manželství měli nejednu hádku, Sean mě nikdy neudeřil, nesvázal ani fyzicky nenapadl a jakékoliv tvrzení o opaku je naprosto skandální, zlomyslné, bezohledné a falešné," uvedla.

Ve stejný den Penn podal k Vrchnímu soudu v New Yorku dodatek, ve kterém zpochybnil Danielsův argument, že jeho výrok je chráněn prvním dodatkem americké ústavy o svobodě slova.

Připomeňme, že v červenci roku 1987 byla Madonna hospitalizována poté, co na ní její muž údajně zaútočil baseballovou pálkou. Podle jiné zprávy z roku 1989 byl Sean zatčen a obviněn z domácího násilí.

Interpretka hitu Like A Virgin však striktně popírá, že by k něčemu takovému došlo a o dvojnásobném držiteli Oscara hovoří jako o "starostlivém, soucitném a mimořádně talentovaném herci, výtvarníkovi a filantropovi".

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku