Lucie Vondráčková se rozpovídala o svých potomcích. Co všechno prozradila?
zdroj: Profimedia

Lucie Vondráčková se rozpovídala o svých potomcích. Co všechno prozradila?

3. 12. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Pětatřicetiletá zpěvačka je v poslední době v jednom kole. Pracuje, průběžně pendluje mezi Českem a svým novým domovem v Kanadě... a před cca půl rokem se stala dvojnásobnou maminkou. Jak spolu její děti vycházejí?

Lucie si podle svých vlastních slov nemá na co stěžovat. Čtyřletý Matyáš je prý ze sourozence nadšený a vůbec na něj nežárlí.

"Matyáš je nejlepší brácha, kterého si Adam mohl přát, a Adam ten nejlepší brácha, kterého si mohl přát Matyáš. Máme skvělé kluky a jsem na ně pyšná. Děkuji za ně každý den tam nahoru," svěřila serveru Super.cz.

Interpretka hitu Kdo tě má rád momentálně pobývá v České republice. Mj. se zúčastnila předávání Slavíků, přičemž na odpolední zkoušku dorazila i se svým starším synem. Chtěla mu totiž ukázat, co vlastně dělá.

"On si doteď myslel, že moje práce je být v kuchyni a chodit s ním do školky," konstatovala v rozhovoru pro Týden.cz a dodala:

"Teď mu ještě musím vysvětlit, co je dabing. Říkala jsem mu, že dávám hlas jiným lidem a on na to, že nechce, abych to dělala, abych nebyla smutná jako malá mořská víla, když přišla o hlas."

Vánoční svátky ale bude s manželem a dětmi trávit v Montrealu – jako ostatně každý rok.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku