Lucie Vondráčková potvrdila těhotenství
zdroj: tisková zpráva

Lucie Vondráčková potvrdila těhotenství

4. 2. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtyřiatřicetiletá zpěvačka po měsících zapírání konečně kápla božskou – čeká druhé dítě.

Lucie Vodráčková svou graviditu dlouhou dobu tajila. Začátkem prosince na svém Facebooku dokonce zveřejnila několik fotografií, na kterých pózuje v tanečních kalhotách, lehkém tílku a bundě.

"Máme tu dnes -15, ale musela jsem jít ven a nafotit pár 'jarních' fotek, protože můj oblíbený svetr vzbuzuje všelijaké konspirační teorie :)))," komentovala to.

Lucie Vondráčková zdroj: Facebook

Hlavním důvodem byla Lucčina pověrčivost. Navíc už měla plné zuby bulvárních novinářů, kteří se jí na toto téma neustále vyptávali.

"O mně se píše dva roky, že jsem znovu v jiném stavu, ale až teď je to pravda," přiznala Vondráčková v rozhovoru pro server iDNES.cz a dodala, že je v šestém měsíci.

Interpretka hitu Strach rovněž uvedla, že její druhé těhotenství má mnohem horší průběh než to první. Od počátku totiž trpěla silnými nevolnostmi, které jí mj. nedovolily zúčastnit se předávání Českých Slavíků za rok 2014.

"Slavíky a vlastně celou dobu kolem nich jsem strávila v koupelně. Nemohla jsem se ani zvednout z podlahy," prozradila magazínu Super.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku