Louis Tomlinson má strach o život své přítelkyni, které vyhrožují jeho fanynky
zdroj: Profimedia

Louis Tomlinson má strach o život své přítelkyni, které vyhrožují jeho fanynky

4. 3. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Člen populární britské kapely se začal bát o sebe a svou krásnou přítelkyni Eleanor a nechal si ve svém sídle vybudovat bezpečnostní místnost, která ho ochrání proti případným fanatickým pronásledovatelům.

Jednadvacetiletý zpěvák nechce nechat nic náhodě a je si plně vědom toho, že sláva mu nepřináší jen samé radosti, ale i případné nebezpečí. Vedle neškodných fanoušků existují i tací, kteří ho nenávidí a posílají mu výhružné vzkazy. Louis se nebojí jen o sebe, ale především o svou o rok mladší přítelkyni Eleanor Calder, které žárlivé fanynky dokonce vyhrožovaly smrtí.

Zdroj z okolí kapely řekl: "Louis své fanoušky miluje a netrpí žádnou paranoiou. Je to ale realista a je mu jasné, že být ve středu pozornosti sebou přináší určité nebezpečí a fanoušci kapely jsou známí, že je dokážou pronásledovat téměř kamkoliv a člověk musí být trochu opatrný."

Zpěvák se také obává možného únosu své osoby po vzoru Justina Biebera, kterému v loňském roce vyhrožoval neznámý gang, který ale nakonec čin nespáchal.

One Direction zdroj: tisková zpráva

Svou bezpečnostní místnost má i další čen kapely Zayn Malik, který se možná bojí útoku fanoušků po tom, co podvedl svou přítelkyni a byl vystaven mnoha útočným vzkazům na svou osobu.

Jiný člen kapely Niall Horan to vidí trochu světle: "Jsou to jen dívky, které jsou statečné za počítačem a žijí v domnění, že mohou říkat vše, co chtějí. Vyhrožují celebritám a ty jsou z toho vystrašené. Já jsem v tomhle v klidu," vysvětlil zpěvák.

Zatím bez komentáře, buďte první!