Libuše Vojtková se rozešla s Ivanem Bleyerem
zdroj: Profimedia

Libuše Vojtková se rozešla s Ivanem Bleyerem

13. 8. 2014 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třiatřicetiletá tanečnice dala kopačky svému příteli. Údajně se zakoukala do někoho jiného.

„Je pravda, že jsme se rozešli, ale nechci nějak pitvat detaily našeho rozchodu. Naše cesty se bohužel rozešly, ale tím život nekončí,“ řekla Libuše serveru Blesk.cz.

Exmanželka Daniela Hůlky si stojí za tím, že je momentálně single a i kvůli svému šestiletému synovi Matesovi na tom v dohledné době nechce nic měnit. Ivan to ovšem považuje za lež. „Libuška si samozřejmě našla jiného. Vím to a je smutné, že mi to nedokáže říct do očí,“ postěžoval si.

Libuše Vojtková s rodinou zdroj: Profimedia

Vojtkové se v lásce vůbec nedaří. Její manželství s Hůlkou vydrželo jen necelý rok. Se svým druhým manželem, Josefem Vojtkem (který kvůli ní opustil Sabinu Laurinovou), se rozvedla po dvou letech. A podobně dlouhou dobu trval i její vztah s Ivanem. Přitom ještě loni po jeho boku doslova zářila štěstím.

 "Máťa a Ivan jsou nejlepší parťáci, nic lepšího jsem si nemohla přát. Jsme už dva roky taková úplně normální, fungující rodinka. Když jsem pracovně zaneprázdněná, Ivan vezme Matese na pánskou jízdu na hory nebo na výlet, a já se nemusím o nic starat," rozplývala se v říjnovém rozhovoru pro server Revue.iDNES.cz.

Zatím bez komentáře, buďte první!