Leonardo Dicaprio bojuje o holý život ve filmu Revenant
zdroj: Cinemart

Leonardo Dicaprio bojuje o holý život ve filmu Revenant

13. 1. 2016 – 22:25 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Leonardo Dicaprio se po rolích burzovního makléře Jordan Belforta (Vlk z Wall Street) a smyšlené postavy záhadného Jaye Gatsbyho (Velký Gatsby) ujal role Hugha Glasse, lovce čelícího útokům indiánu a nemilosrdné krajině plné nástrah. REVENANT Zmrtvýchvstání přichází do českých kin.

REVENANT Zmrtvýchvstání, film v režii a podle scénáře proslulého držitele Oscara Alejandra G. Iñárritua, je inspirován skutečným příběhem.

Americký západ, Jižní Dakota, 1823. Místo a čas s hodně relativní hodnotou lidského života. Zkušený lovec a trapper Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) je se svým synem na výpravě s lovci kožešin. Uprostřed hlubokých lesů vzdorují nečekaným útokům indiánů a musí na své pouti překonávat nemilosrdnou, zatím nezmapovanou krajinu plnou nástrah.

Glassovi se stává osudným střet s rozzuřenou samicí medvěda grizzlyho. Medvědí útok sice přežije, ale je těžce zraněný a lovecká výprava se musí rozdělit. Zatímco většina lovců pokračuje v cestě, s Glassem a jeho synem zůstanou jen dva muži, John Fitzgerald (Tom Hardy) a Jim Bridger (Will Poulter). Ti více méně jen čekají, až zemře, aby jej pak pohřbili a mohli pokračovat v cestě.

Snímek vstupuje do českých kin 14. Ledna 2016

Více o dobrodružném dramatu REVENANT Zmrtvýchvstání, fotografie a kompletní herecké obsazení naleznete na profile na Osobnosti.cz.

Trailer k filmu REVENANT Zmrtvýchvstání:

zdroj: Cinemart

Staňte se členy fanklubu filmu a jeho hlavních představitelů:
Fanklub REVENANT Zmrtvýchvstání
Fanklub Leonardo Dicaprio
Fanklub Toma Hardy
Fanklub Domhnall Gleeson
Fanklub Will Poulter

Zatím bez komentáře, buďte první!