Leo Beránek pustil do světa nový videoklip. Bojíte se co přijde? No stress!
zdroj: Facebook

Leo Beránek pustil do světa nový videoklip. Bojíte se co přijde? No stress!

26. 9. 2013 – 12:30 | Magazín | Tevi | Diskuze:

Je známý svými exhibicionistickými výstupy na veřejnosti, kde každého uráží a ponižuje. Rád se chlubí a obklopuje luxusem. Plno lidí pobuřuje, ale plno dalších ho obdivuje. I to je ale způsob, jak se dostat do povědomí.

Stal se účastníkem reality show Hotel Paradise, která odstartovala jeho hudební kariéru. Bohužel Rapper Leo Beránek je známý spíše svými konflikty, kvůli kterým měl jít i do vězení. Nicméně se tak nestalo a nyní přináší svým fanouškům nový song i s klipem.

Leo Beránek zdroj: Facebook

 A proč je Leo tak kontroverzní osobou? Třiadvacetiletý mladík se neostýchá, a jak už asi všichni viděli, jeho zálibou je obnažovat se na veřejnosti a to ne jen tak decentně. Leo si rovnou stáhne kalhoty i se spodním prádlem a všem veřejně předvede svoje nejintimnější partie.

Leo Beránek zdroj: Facebook

Po klipech B.O.T.Y. nebo Prober se, které následovala překvapivě veliká návštěvnost, přichází Leo s novým songem No stress. Ve videu je, jak je jeho zvykem, ve společnosti polonahých slečen a jako lokaci  si tentokrát vybral vířivku, kde se s dívkami baví a popíjí drahé šampaňské.

Leo Beránek zdroj: Facebook

 O duchaplnosti textu lze bohužel opět jen pochybovat, nicméně klip se Leovi docela podařil. Klasicky převládá přepych, bohužel jednoduchost celé myšlenky všechno převálcuje. S tím jak se rapper prezentuje na veřejnosti se ale nedá předpokládat, že by od něj někdo čekal něco lepšího. 

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku