Lareena Mitchell chce být druhá Adele!
zdroj: tisková zpráva

Lareena Mitchell chce být druhá Adele!

29. 4. 2013 – 16:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Zatím ne příliš známá Lareena Mitchell by ráda vyhrála britskou talentovou soutěž The Voice a dosáhla tak úspěchu zpěvačky Adele.

Následovnice britské megaúspěšné zpěvačky díky svému vystoupení v soutěži postoupila do týmu Sira Toma Jonese a zajistila si tak možnost zpívat dál. Ale když vyšlo najevo, že chce kopírovat slavnou Adele, dali jí to uživateléna internetu pěkně najevo peprnými komentáři.

Matka dvou dětí na to zareagovala po svém: "Nenechají na mě nit suchou. Myslím si, že byste měli tyto věci nechat plavat. Měla jsem ale také dost podpory od té doby, co jsem představení ze soutěže umístila na svůj Facebook a Twitter. Je to fakt ohromující!" rozplývala se.

Lareena zpívá od svých patnácti let a pravidelně své umění předvádí na svatbách a různých akcí. Od té doby, co ji lidé začali díky jejímu vzhledu a hlasu porovnávat s autorkou hitu Skyfall, začala používat přezdívku Adele tribute act, tedy něco jako "Pocta Adele".

Porota The UK Voice zdroj: Profimedia

"Je to můj největší idol," prohlásila Lareena o svém pěveckém vzoru. "Ale mám také svůj vlastní styl a hlas. To je to, co chci všem dokázat," vysvětlila.

Lareena již v minulosti soutěžila například v X-Factoru a Britain´s Got Talent, ale nikdy se jí nepodařilo dostat se na obrazovku. "Byla jsem tolikrát odmítnutá, že když přišel den, kdy jsem měla přijít na konkurz, nechtělo se mi, myslela jsem, že tím zase jen ztrácím čas. Ale můj muž Steven mě přemluvil a řekla jsem si, že to ještě naposledy zkusím," svěřila se se svým strachem Lareena.

A vyplatilo se! Díky Tomu Jonesovi má Britka trochu větší šanci, se svému idolu alespoň přiblížit. Co myslíte? Můžete porovnat!


Verze písně Skyfall od Lareeny Mitchell

...

Verze písně Skyfall od Adele

...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku