Lara Stone zapózovala s vlky
zdroj: tisková zpráva

Lara Stone zapózovala s vlky

4. 8. 2014 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třicetiletá holandská supermodelka má pro strach uděláno. Podívejte se na jeden ze snímků, které nedávno nafotila pro Vogue.

Lara Stone se stylizovala do Kate Moss a zapózovala se dvěma vlky. Dlužno dodat, že na inkriminované fotce se tváří divočeji než oni.

Manželka Davida Walliamse klečí ve starobyle vyhlížející místnosti a na sobě má vínově červené šaty od legendárního Versaceho, jejichž cena startuje na částce 1436 liber. Naštěstí ani jednu šelmu nenapadlo na ni skočit.

Lara Stone zdroj: tisková zpráva

Blonďatá kráska přiznala, že v období, kdy čekala první dítě, si dělala velké obavy o svou postavu i kariéru. Dokonce uvedla, že těhotenství „nenáviděla“ a změny, kterými během něj její tělo prošlo, ji „šokovaly“.

„Bylo to docela děsivé a ano, dělala jsem si velké starosti, protože moje tělo mě živí. Navíc ráda pracuji a nebaví mě sedět doma, takže jsem se chtěla co nejdřív zase zapojit do procesu. Bylo to úžasné, když miminko přišlo na svět, ale pak už jsem si říkala, že bych zase chtěla něco dělat“ svěřila magazínu Sunday Times Style.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku