Lady Gaga se objeví konečně i ve filmu! Představí se v pokračování Sin City
zdroj: Profimedia

Lady Gaga se objeví konečně i ve filmu! Představí se v pokračování Sin City

4. 9. 2013 – 13:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Lady Gaga zazáří kromě pódia i na stříbrném plátně. V roce 2014 se na ni můžeme těšit hned ve dvou snímcích.

Lady Gaga je celosvětově slavná a tak se o ní všichni perou. Bylo jen otázkou času, kdy dostane nabídku zahrát si ve filmu. Konečně se tedy dočkala a objeví se v pokračování legendárního snímku City: Město hříchů s názvem  Sin City: A Dame to Kill For.

Podle herce Josepha Gordona-Levitt, který s Gagou bude hrát, se Lady Gaga prý na natáčení chovala naprosto profesionálně. „Přišla a odvedla skvělou práci. Udělala na mě velký dojem. Zbavila se svého image a byla jako totální profesionál, který dělá skvělou práci.“.

Lady Gaga je tedy nejen skvělou zpěvačkou, ale zřejmě se klidně může dát i na hereckou kariéru. Pokračování Sin City natáčí režisér Robert Rodriguez, který pracoval i na prvním díle tohoto snímku. Režisér mimo jiné natočil i film Machete, v jehož pokračování si Lady Gaga také zahraje.

Ve snímku Sin City: A Dame to Kill For si zahrají mimo jiné hvězdy jako Mickey Rourke, Rosario Dawson, Eva Green, Jessica Alba, Jamie Chung, Clive Owen, Dennis Haysbert, Alexa Vega, Joseph Gordon-Levitt, Christopher Meloni, Bruce Willis, Stacy Keach, Julia Garner. Snímek se v našich kinech objeví v srpnu 2014.

Zatím bez komentáře, buďte první!