Který z filmů Doba ledová je vaším nejoblíbenějším?
zdroj: Twentieth Century Fox

Který z filmů Doba ledová je vaším nejoblíbenějším?

16. 1. 2017 – 18:06 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Je tomu půl roku, co vtrhla do českých kin Doba ledová: Mamutí drcnutí, jako zatím poslední z úspěšné série animovaných filmů pro celou rodinu. Při této příležitosti můžete hlasovat, který z filmů o zvířecích kamarádech, zažívajících spoustu dobrodružství, máte nejraději.

Doba Ledová (2002)

Bylo nebylo. Ne tak dávno, sotva před 20 000 lety, v prehistorickém světě, kdy mrzne až praští, začíná příběh o mi-mi-migraci. Jak má jeden ale poznat, že jde o Dobu ledovou a ne třeba o Mrazivé časy nebo Velký chlad? Více.

zdroj: YouTube.com

Doba ledová 2: Obleva (2006)

Ve filmu Doba ledová 2: Obleva se vracejí naši hrdinové z prostředí pod bodem mrazu: chlupatý mamut Manny, lenochod Sid, šavlozubý tygr Diego a prehistorická krysoveverka Scrat. Naše trojice hrdinů stále drží pospolu a užívá si výhody světa, který je ve stavu tání. Více.

zdroj: Archiv

Doba Ledová 3: Úsvit dinosaurů (2009)

Hrdinové z prostředí pod bodem mrazu se vrací, aby zažili další neuvěřitelné dobrodružství, tentokrát v příběhu nazvaném Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů. Nová “doba ledová” zavede hlavní hrdiny i diváky do ohromného podzemního světa dinosaurů. Více.

zdroj: Archiv

Doba ledová 4: Země v pohybu (2012)

Po třech letech se vrací oblíbená mamutí rodinka Mannyho, Ellie, jejich teenagerské dcerunky Broskvičky, lenochoda Sida, šavlozubého tygra Diega a potřeštěného krysoveverčáka Scratta, aby prožili nové napínavé dobrodružství. Právě Scratt, se svou vášní pro žaludy a jejich ukrýváním totiž způsobí katastrofu nevídaných rozměrů. Více.

zdroj: Archiv

Doba ledová: Mamutí drcnutí (2016)

Jestli lze nějaké období pozemských dějin označit za hodně zajímavé časy nabité všemožnými katastrofickými událostmi, za časy, které každému pořádně prověří schopnosti přežít, pracovat pro tým a také sílu jeho charakteru, pak je to určitě doba ledová. Jedno jaká. Jestli první, druhá nebo pátá. A právě v pátém dílu jedné z nejpopulárnějších animovaných filmových sérií opět potkáváme všechny staré známé hrdiny a pár úplně nových. Více.

zdroj: Cinemart

Staňte se fanoušky těchto populárních animovaných filmových sérií!
Fanklub Doba ledová (2002)
Fanklub Doba ledová 2: Obleva (2006)
Fanklub Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů (2009)
Fanklub Doba ledová 4: Země v pohybu (2012)
Fanklub Doba ledová: Mamutí drcnutí (2016)

Zatím bez komentáře, buďte první!