Které známé celebrity vynášejí svá ňadra do nebes?
zdroj: tisková zpráva

Které známé celebrity vynášejí svá ňadra do nebes?

31. 7. 2013 – 14:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Ženy rády ukazují své dekolty, obzvlášť když se mají čím pochlubit. Když jsou to ještě k tomu známé krásky showbyznysu, je radost o to větší.

V poslední době se roztrhl pytel s odhalenými ňadry známých celebrit v těch nejtěsnějších výstřizích. Každá se předhání, která zaujme co nejsmyslnější pózu a bude nenápadně zachycena paparazzi. Ale proč se nevyfotit rovnou vlastnoručně a neposlat foto do světa třeba prostřednictvím sociální sítě?

Jedna z takových celebrit je bezesporu herečka Helen Flanagan, která své vnady posílá do světa celkem pravidelně a její fanoušci jich tak mají už pěknou zásobu. "Mám nejlepší prsa jaké jsem kdy na kom viděla. Jsou úžasný!" svěřila se dvaadvacetiletá kráska.

A které další známé tváře se rádi chlubí tím, co jim příroda nadělila (i nenadělila)?

Kirsten Dunst (31)

Kráska ze Spider Mana se sice skoro neodhaluje a na fotkách vypadá její hrudník docela ploše. Ale chyba lávky! "Ano, mám velká prsa. Lidi si to neuvědomují, protože se docela zahaluju, ale jsou tam," přiznala herečka.

Kirsten Dunst zdroj: tisková zpráva

Jessica Simpson (33)

Americká zpěvačka se i před těhotenstvím mohla pyšnit pěknými ňadry, které ji po dvou porodech narostly do obřích rozměrů. "Už bylo dost otázek na to, jestli si nechám prsa zmenšit. Miluju svý prsa! Nikam je nedám!" ujistila své fandy Jessica.

Jessica Simpson zdroj: tisková zpráva

Kate Upton (21)

Jedna z nejvyvinutějších modelek současnosti a jeden z andílků Victoria´s Secret si vždycky myslela, že bude mít malá prsa. "Když jsem konečně prošla fází růstu a oni se konečně objevily, zamilovala jsem se do nich. Předtím jsem je neměla a najednou ano." A rádi jsou i všichni obdivovatelé blonďaté krásky.

Kate Upton zdroj: tisková zpráva

Sofia Vergara (41)

Kolumbijská modelka a herečka sice překročila čtyřicítku, ale na kráse jí to ani trochu neubralo. "Vím, že mi otevřely dveře," svěřila se, protože ví, že bez nich by nebyla tam, kde je teď.

Sofia Vergara zdroj: tisková zpráva

Katy Perry (28)

Majitelka velikosti C dříve se svým bujným dekoltem spokojená příliš nebyla. "Když jsem byla mladší, měla jsem tak obrovská prsa, že jsem nevěděla, co s nimi, takže jsem nosila zmenšovací podprsenky, které nebyly moc sexy. Časem mi došlo, že se mi budou jednou hodit," vysvětlila.

Katy Perry zdroj: tisková zpráva

Scarlett Johansson (28)

Nikdy bych si nenechala zvětšit prsa. Děkuju rodičům za to, co mi nadělili a myslím, že by za to měli dostat nějakou cenu!" rozplývá se jedna z nejkrásnějších hereček současnosti.

Scarlett Johansson zdroj: tisková zpráva

Kim Kardashian (32)

Profesionální celebrita z rodinné reality show Kardashianových měla vždy bujnější poprsí, ale to po porodu jejího prvního potomka ještě nabylo do obrovských rozměrů. Ráda se s nimi ale chlubí a nejraději má o číslo menší upnuté šaty, které její vnady ještě zvýrazní. "Prsa mi začala růst až v deseti letech a bála jsem se, že narostou až moc. Ale pozorovala jsem mamku, která byla se sebou spokojená a dost mi pomohla," vyzradila na sebe Kim.

Kim Kardashian zdroj: tisková zpráva

Zatím bez komentáře, buďte první!