Která slavná zpěvačka si nechala barevně potetovat celou zadnici? Budete koukat!
zdroj: Profimedia

Která slavná zpěvačka si nechala barevně potetovat celou zadnici? Budete koukat!

26. 8. 2013 – 11:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Je to k neuvěření, ale pokud uvidíte zpěvačku Cheryl Cole oblečenou, vůbec byste neřekli, co všechno se na její nahé kůži ukrývá za poklady.

Fanoušci této třicetileté umělkyně jsou u ní na ledacos zvyklý, ale kompletně potetovaný zadek rudými květinami asi všechny překvapil! Cheryl není žádná křehká dívenka a tetování je její jedna velká vášeň. Protrpět si musela úctihodných patnáct hodin na tetovacím křesle, ale výsledek v přepočtu za téměř 120 tisíc korun stojí opravdu za to.

Cheryl Cole tetování zdroj: Profimedia

Rozsáhlý návrh Cheryl vymyslel tatér Nikko Hurtado na základě jejího předchozího motivu květin na dolní části zad. Reakce fanoušků členky dívčí kapely Girls Aloud jsou rozporuplné a na jejím Twitteru se neváhaly k jejímu novému počinu vyjádřit. V reakcích se objevovaly slova jako kýčovité, zbytečné a jeden z fandů přidal komentář: "To mě naštvalo! Bylo tam vůbec nějaké třeba?"

Sama Cheryl je ale s mistrovským dílem skvélého tatéra Hurtada z Los Angeles a na svůj účet Twitter napsala: "Nejjednodušší je být na světě sám sebou, nejtěžší je to, co ostatní lidé chtějí, abyste byli." Jsme zvědaví, čím nás Cheryl překvapí příště.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku