Krotitelé duchů zasahovali v dětské nemocnici
zdroj: tisková zpráva

Krotitelé duchů zasahovali v dětské nemocnici

3. 8. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon a Leslie Jones se rozhodly udělat radost nemocným dětem. A povedlo se jim to.

Pacienti bostonské dětské nemocnici byli doslova u vytržení, když se v jejich pokojích objevili krotitelé, resp. krotitelky duchů. Slavné herečky si do Tufts Medical Center "odskočily" během přestávky v natáčení nového filmu Ghostbusters.

Kristen, Melissa, Kate a Leslie samozřejmě nelenily a provedly podrobný průzkum. Kromě skříní pečlivě zkontrolovaly i prostor pod každou postelí, aby se ujistily, že se tam neschovávají žádná strašidla. Pokud na nějaké narazily, odpovídajícím způsobem ho eliminovaly.

"Byly neuvěřitelně laskavé na všechny děti i rodiče. Navštívily pacienty staré několik měsíců i teenagery a každém pokoji strávily trochu času. Nemůžeme jim dost poděkovat za všechnu to vzrušení a radost, kterou sem vnesly," uvedla víceprezidentka pro veřejné záležitosti a komunikace TMC v rozhovoru pro E! News.

Není bez zajímavosti, že tentokrát se nejednalo o naplánovanou návštěvu. Některé děti si zkrátka všimly, že u nemocnice probíhá natáčení jedné scény a umístily do okna banner s nápisem "Who ya gonna call?". Nu a krotitelky zareagovaly!

Zatím bez komentáře, buďte první!