Kristen Stewart se svlékla pro nový parfém od Balenciagy
zdroj: tisková zpráva

Kristen Stewart se svlékla pro nový parfém od Balenciagy

30. 8. 2013 – 11:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Být tváří parfému je pro každou celebritu skvělým vedlejšákem a pro hvězdu Twilight ságy je to již druhá kampaň pro světoznámou značku.

Třiadvacetiletá Kristen patří mezi nejžádanější mladé herečky Hollywoodu a její tvář je zaručenou cestou k úspěchu. To ví i módní dům Balenciaga, který uvedl na trh svůj nový parfém Florabotanica a Kristen si zvolil jako jeho hlavní tvář. Ta se musela svléknout do půl těla, které jí zahalovaly pouze virtuální květiny.

profimedia-0170821511(1) zdroj: Profimedia

Na černobílé fotce se Kristen v barevném hávu květin jeví dokonale a je možná otázkou času, kdy se jejímu ex Robertu Pattinsonovi zasteskne po její krásné tvářičce.

V květnu byla herečka oslovena, zda by nechtěla pokračovat ve spolupráci s módním domem a ona samozřejmě souhlasila. V současné době se také mluví o její možné roli ve zfilmovaném knižním bestselleru Padesát odstínů šedi, kde by ztvárnila hlavní hrdinku Anastasii Steel jako submisivní přítelkyni krásného, bohatého a hlavně dominantního byznysmana Christiana Greye. Vyhraje v konkurenci dalších adeptek vedle Mily Kunis a Alexis Bledel? To se dozvíme již brzy.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku